fbpx

Εταιρικη Ταυτοτητα, WEB DESIGN

Art Square

Η εταιρεια

Το Art Square αποτελεί μελέτη για την δημιουργία εταιρικής ταυτότητας και υλικού για προωθητική καμπάνια για έναν πολυχώρο τέχνης που περιλαμβάνει θεατρική σκηνή, μουσική σκηνή, χώρο καλλιτεχνικών εκθέσεων και καφέ μπαρ. Συνέβη στα πλαίσια διπλωματικής εργασίας.

Στoχος

Ο στόχος μας, ήταν να δημιουργήσουμε μία ταυτότητα έντονη, αιχμηρή, που θα ξεχωρίζει και θα εκφράζει όλα τα πολιτιστικά δρώμενα που θα φιλοξενεί ο χώρος ανά περιόδους. 

Μελέτη – Σχεδιασμός Λογοτύπου
Σχεδιασμός Προωθητικού Υλικού
Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Το διασπασμένο τετράγωνο
και η έντονη αντίθεση
μαύρου κόκκινου γίνονται
μια δυναμική σύνθεση

Η δημιουργία του σήματος – λογοτύπου βασίζεται στο σχήμα του τετραγώνου, το οποίο διασπάται σε τέσσερα μικρότερα, όσοι και οι χώροι που προσφέρει το Art Square. Τα γράμματα σε ίδια διάταξη με το σήμα δημιουργούν ένα ακόμα τετράγωνο. 

Έντονη χρωματική αντίθεση που ξεχωρίζει.

Η χρωματική παλέτα κινείται στις αποχρώσεις του κόκκινου και του μαύρου. Το κόκκινο επιλέχθηκε ως το χρώμα που εκφράζει την ένταση, το πάθος, το δυναμισμό, ενώ το μαύρο έρχεται να εξισορροπήσει όλη αυτή την ένταση και να προκαλέσει την αντίθεση την οποία αναζητούμε. 

ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

Προωθητικό Υλικό.

Δημιουργήσαμε έντυπο υλικό, για να επικοινωνήσουμε τις διάφορες εκδηλώσεις, οι οποίες θα λάμβαναν χώρα. Αφίσες, έντυπα, flyers.

Αφίσες για τις
διάφορες εκδηλώσεις.

Δημιουργώντας ένα κοινό καμβά για όλες τις εκδηλώσεις προσπαθήσαμε να ενισχύσουμε την ταυτότητα του χώρου. Με σταθερούς χώρους για τις φωτογραφίες και τις πληροφορίες, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα αναγνωρίσιμο μοτίβο.

Τετράπτυχο Έντυπο.

Τετράπτυχο έντυπο για εκδήλωση έκθεσης στο χώρο της γκαλερί. Το έντυπο όταν ξεδιπλωθεί δημιουργεί μία αφίσα την οποία μπορεί ο επισκέπτης να κρατήσει ως αναμνηστικό από την έκθεση.

Δίπτυχο Έντυπο

Τετράγωνο έντυπο για θεατρική παράσταση, που περιέχει την υπόθεση και τους συντελεστές του εκάστοτε έργου. Ο σχεδιασμός είναι βασισμένος στο τετράγωνο του σήματος, το οποίο διασπάται σε διάφορα μεγέθη για να δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Μονόφυλλα Διαφημιστικά.

Διαφημιστικό μονόφυλλο, για την ενημέρωση των συναυλιών που θα λαμβάνουν χώρα στη μουσική σκηνή. Και πάλι το τετράγωνο παίζει βασικό ρόλο στην σύνθεση, έτσι ώστε να δημιουργήσει μία ταυτότητα που ξεχωρίζει από την πρώτη ματιά.

Ετήσιο Πρόγραμμα
Εκδηλώσεων.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι ένα βιβλίο, 88 σελίδων, το οποίο περιέχει όλες τις εκδηλώσεις της χρονιάς χωρισμένες σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με την αίθουσα στην οποία συμβαίνουν. Για κάθε εκδήλωση υπάρχει μία περίληψη, οι ημερομηνίες που διεξάγεται καθώς και οι συντελεστές.

Εσωτερικό από το ετήσιο πρόγραμμα. Το σαλόνι που ανοίγει τις θεατρικές παραστάσεις καθώς και δύο από τα σαλόνια των παραστάσεων.

Το σαλόνι που ανοίγει το μέρος με τις μουσικές εκδηλώσεις και δύο από τα σαλόνια για τις συναυλίες. Ο σχεδιασμός παραμένει ο ίδιος, στη μία σελίδα υπάρχει φωτογραφία της εκάστοτε εκδήλωσης ενώ στην άλλη μπαίνουν οι πληροφορίες.

Εσωτερικό από το μέρος με τις εκθέσεις. Η χρωματική παλέτα διατηρείται καθώς τα χρώματα των κειμένων είναι είτε λευκά είτε μαύρα και οι ημερομηνίες και οι τοποθεσίες κυμαίνονται σε δύο αποχρώσεις του κόκκινου ανάλογα με το φόντο.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας.

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας βασίστηκε στο να είναι εύκολη η πλοήγηση στο χρήστη και να μπορεί να βρει εύκολα αυτό που ψάχνει.

Η αρχική σελίδα με τις παραστάσεις που λαμβάνουν χώρα στην hero area. Πιο κάτω ο χρήστης μπορεί να βρει τις τρέχοντες εκδηλώσεις. 

Υπάρχει ακόμα ημερολόγιο ώστε να επιλέξει την ημερομηνία που θέλει για να δει τις εκδηλώσεις που υπάρχουν την συγκεκριμένη ημερομηνία. Καθώς και λειτουργία για να κλείσει το εισιτήριο του απευθείας.

Η σελίδα για τον χώρο, με τις αίθουσες που περιλάμβανει και φωτογραφίες από αυτές. 

Η σελίδα των εκδηλώσεων στην hero area έχει αναζήτηση με βάση την κατηγορία του θεάματος, την αίθουσα στην οποία γίνεται ή την ημερομηνία, για να μπορεί εύκολα ο χρήστης να βρει αυτό που ψάχνει. Υπάρχει ακόμα κατηγοριοποίηση από κάτω ανάλογα με τις αίθουσες. Από κάτω εμφανίζονται οι εκδηλώσεις. Πατώντας πάνω σε μία εκδήλωση μεταφερόμαστε σε ένα παράθυρο με τα στοιχεία της παράστασης και τους συντελεστές

Εδώ βλέπουμε τη σελίδα με το αρχείο των παραστάσεων. Και πάλι υπάρχει αναζήτηση με διάφορα κριτήρια στη hero area. Καθώς και επιπλέον κατηγοριοποίηση ανάλογα με την αίθουσα στην οποία λαμβάνουν χώρα.

Η σελίδα της επικοινωνίας με τα στοιχεία (διεύθυνση, τηλέφωνα, κτλ.), μία φόρμα επικοινωνίας και χάρτη στο κάτω μέρος, πάνω από το footer.

Το μενού πλοήγησης χωρίζεται στη μέση από το λογότυπο. Αριστερά βρίσκονται τα links για τα social media και δίπλα ένα πεδίο για αναζήτηση και δεξιά οι σελίδες. Στην κάτω δεξιά πλευρά βρίσκεται η εναλλαγή γλώσσας.

Διαφημιστικές εφαρμογές.

Διάφορες διαφημιστικές εφαρμογές για την προώθηση του πολυχώρου Art Square.

Got a brief?

Let's chat!